Proefles

Altijd al de droom gehad om een keer een vliegtuig te besturen? Bij Sand Air kunt u onder begeleiding van een professionele vlieg instructeur deze droom waar maken.

Wij ontvangen u op onze vliegschool op Rotterdam The Hague Airport. Eerst krijgt u een korte theoretische uitleg over het vliegtuig en het vliegen. Hierna gaat u samen met de instructeur de dagelijkse inspectie van het vliegtuig uitvoeren, zoals voor iedere vlucht gebruikelijk is. En dan gaat het gebeuren!

U gaat zelf op de stoel van de Captain zitten. We vragen toestemming aan de verkeersleider om de motor te starten en hierna taxiën we naar de startbaan, hier voeren we de laatste checks uit en dan gaat het gebeuren u gaat met de instructeur uw vliegles maken. Na uw proefvliegles volgt nog een korte de-briefing en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Er zijn diverse proef vlieglessen mogelijk vanaf 20 minuten tot en met 60 minuten. Ook is het is om nog twee passagiers mee te nemen die uw eerste vliegervaring graag mee willen beleven. Rotterdam is het vertrek- en eindpunt. U kunt vooraf aangeven waar u naar toe wilt vliegen.

proefles 20 min

€ 179,- 

proefles 30 min

€ 211,- 

proefles 45 min

€ 285,- 

proefles 60 min

€ 345,- 

 

U bent alle minuten in de lucht. De tijd gaat pas lopen wanneer de wielen van de grond zijn!

Enthousiast geworden? Bel voor meer informatie naar 010-4377877 of email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Direct een vlucht willen boeken? Klik dan hier om gelijk een vlucht te reserveren.